Home

Zsinka államtitkár

5-10 százalékos leszerelésre számít a Belügyminisztérium

Zsinka András személyügyi helyettes államtitkár Belügyminisztérium Születési hely, idő: Székesfehérvár, 1947.10.19. Tanulmányok: 1962-1966: Puskás Tivadar Távközlési Technikum, távközlési technikus 1976-1978: Juhász Gyula Tanárképző Főiskola, testnevelés szakos általános iskolai tanár 1979-1982: ELTE Természettudományi Kar, pedagógus szakos előad Zsinka András Személyügyi Helyettes Államtitkár Tisztelt Helyettes Államtitkár Úr! A Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete nevében a következő követeléseket terjesztem elő! A HTFSZ XXXI. küldöttgyűlésén a küldöttek a tagság javaslatára a következő követeléseket fogalmazta meg gazdasági helyettes államtitkár; Zsinka András személyügyi helyettes államtitkár; Langerné Victor Katalin társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkár; Az önkormányzati államtitkár helyettes államtitkára: dr. Dukai Miklós önkormányzati helyettes államtitkár Jelen vannak:Zsinka András személyügyi helyettes államtitkár, Dobson Tibor ddtbk., Magyar Rendvédelmi Kar (MRK) elnöke, Powell Pál Belügyi Érdekegyeztető tanács (BÉT) munkavállalói oldal elnök, Dr. Horváth Ádám István BM Személyügyi Főosztály vezetője, Dr. Szeben Andrea, BÉT titkár, RÁÉT koordinátor

Zsinka András személyügyi helyettes államtitkár emlékeztetett, hogy a juttatást június 10-én ígérte meg Orbán Viktor, amennyiben a gazdaság növekedése az idén meghaladja az 5,5 százalékot. Fotó: Mihádák Zoltán / MTI. A helyettes államtitkár bejelentette, a tárca megkezdte a tervezett konstrukció részleteinek. A mintegy 90 perces tájékoztatás során Zsinka András személyügyi helyettes államtitkár ismertette a Hszt. 2015 óta bevezetett előnyeit, majd előadta, hogy a Belügyminisztérium megkezdte a hivatásos állományban lévőknek juttatandó fegyverpénz kifizetésének kidolgozását és a vonatkozó jogszabályok.

A helyettes államtitkár felidézte: a hivatásos állományba tartozóknak és a rendészeti szervek civil dolgozóinak, összesen mintegy 60 ezer embernek nőtt az illetménye, illetve a fizetése júliustól. A beosztotti, tiszthelyettesi, tiszti állománynak átlagosan 30 százalékkal emelkedett a fizetése A megbeszélésen Zsinka András személyügyi helyettes államtitkár felidézte Orbán Viktor miniszterelnök június 10-én tett bejelentését, amely szerint a kormány biztosítja a hivatásos szolgálati jogviszonyban álló állománynak a jövő év elején a háromévente adható hathavi rendvédelmi szolgálati juttatást, az.

Hajzer Károly (informatikai helyettes államtitkár) Dr. Hegyaljai Mátyás (európai uniós és nemzetközi helyettes államtitkár) Dr. Hoffmann Imre (közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkár) Szőke Irma (gazdasági helyettes államtitkár) Zsinka András (személyügyi helyettes államtitkár gazdasági helyettes államtitkár: 900 000: Zsinka András: személyügyi helyettes államtitkár: 900 000: Csampa Zsolt: önkormányzati koordinációért felelős helyettes államtitkár: 747 900: Vagyis Pintér Sándor nem szűkmarkú, ha a kollégái munkáját kell elismerni. A nyolc helyettes államtitkár közül csak egy (a tárcánál. Zsinka András államtitkár úr megköszönte Pintér Sándor Belügyminiszter úr nevében az eltelt pandémiás időben kifejtett kitartó munkát az állomány egésze tekintetében. Powell Pál oldalági elnök úr a BÉT oldalág nevében kezdeményezte, hogy egy perces néma megemlékezéssel emlékezzünk meg a közelmúltban elhunyt. A harmadik Orbán-kormány az 1989. október 23-án kikiáltott Magyar Köztársaság 11., az 1990-es rendszerváltás utáni 10. magyar kormánya.A 2014-es országgyűlési választást követően május 10-én az Országgyűlés 130 igen és 57 nem szavazat mellett (igennel a Fidesz és a KDNP képviselői szavaztak, nemmel pedig az MSZP, a Jobbik, az LMP frakciója, valamint az Együtt-PM.

A megbeszélésen Zsinka András személyügyi helyettes államtitkár felidézte Orbán Viktor miniszterelnök június 10-én tett bejelentését, amely szerint a kormány biztosítja a hivatásos szolgálati jogviszonyban álló állománynak a jövő év elejére a háromévente adható hathavi rendvédelmi szolgálati juttatást, az úgynevezett fegyverpénzt, amennyiben a gazdaság. Zsinka András ny. r. vezérőrnagy. Szervezet: Belügyminisztérium Beosztás: személyügyi helyettes államtitkár Képzettség: ELTE nevelésszociológus, Rendőrtiszti Főiskola bűnügyi átképző Belügyi Tudományos Tanácsban betöltött tisztség: ügyvezető elnö A helyettes államtitkár hangsúlyozta, Hoffmann Imre átlagon felüli elméleti és gyakorlati felkészültségű szakember volt, akinek pályája példaként állhat mindenki előtt. Zsinka András felidézte az altábornagy tűzoltói pályájának fontos állomásait, majd kijelentette, ezzel az életúttal a teljes szakmai pályaívet. A megbeszélésen Zsinka András személyügyi helyettes államtitkár felidézte Orbán Viktor június 10-én tett bejelentését, amely szerint a kormány biztosítja a hivatásos szolgálati jogviszonyban álló állománynak a jövő év elején a háromévente adható hathavi rendvédelmi szolgálati juttatást, az úgynevezett.

Bérkövetelés - Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezet

Kormányzat - Belügyminisztérium - Helyettes államtitkáro

Szóvá tette Zsinka államtitkár a megnevezését (nemzeti konzultáció) és, hogy csúsztatások vannak benne, példának hozta azt a bizonyos 180 ezres bért. A későbbiek folyamán is fogunk ilyen és hasonló kérdőíveket közzétenni, látva a reakciót Zsinka András személyügyi helyettes államtitkár úr nyitotta meg az értekezletet és a tájékoztatójának végén kiderült, a Kormány továbbra is gondolatokat, javaslatokat vár a munkavállalói oldal részéről annak érdekében, hogy sikerüljön megtartani a kiképzett fiatal rendőröket Helyszín: Belügyminisztérium, Személyügyi Helyettes Államtitkárság. Időpont: 2020.december 22. Jelen vannak: Zsinka András személyügyi helyettes államtitkár, Dobson Tibor ddtbk., Magyar Rendvédelmi Kar (MRK) elnöke, Powell Pál Belügyi Érdekegyeztető tanács (BÉT) munkavállalói. oldal elnök, Dr. Horváth Ádám István BM. Szervezet: dr. Kontrát Károly elnök: Belügyminisztérium, parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes: dr. Varga Péter r. dandártábornok ügyvezető elnö

A Belügyminisztérium már dolgozik a fegyverpénz kifizetésé

Video: Fél évnyi plusz pénzt kaphatnak a rendvédelmi dolgozók

Ez a három hivatásrendbe tartozó mintegy 160 ezer főből 70-80 ezret jelent - mondta az államtitkár. Hozzátette: az új rendszer kidolgozásakor törekedtek arra, hogy biztosítsák a három szakterület közötti átjárhatóságot. mondta Zsinka András A Belügyminisztérium vezetése fontosnak tartja, hogy a megbecsülését minden módon kifejezze az irányítása, felügyelete alá tartozó szervezetek dolgozóinak, ezért kívánjuk megkönnyíteni szabadságukat - mondta Kontrát Károly, a belügyminisztérium parlamenti államtitkára Zsinka András helyettes államtitkár (Belügyminisztérium) Szabó Szabolcs országgyűlési képviselő (független) Jelenlévők Szőke Irma helyettes államtitkár (Belügyminisztérium) Dr. László-Orosz Orsolya (Belügyminisztérium) Dr. Magyar Zsóka (Belügyminisztérium Jelen vannak: Zsinka András személyügyi helyettes államtitkár, Dobson Tibor tű.ddtbk., Magyar Rendvédelmi Kar (MRK) elnöke, Powell Pál, Belügyi Érdekegyeztető Tanács (BÉT) munkavállalói oldalelnök, Kovácsné dr. Szekér Enikő BM Közszolgálat-fejlesztési és Stratégiai Főosztály vezetőj A megbeszélésen Zsinka András személyügyi helyettes államtitkár - egyebek mellett - felidézte Orbán Viktor miniszterelnök június 10-én tett bejelentését, amely szerint a kormány a hivatásos szolgálati jogviszonyban álló állománynak a jövő év elején biztosítja a háromévente adható hat havi rendvédelmi.

A főigazgató búcsúztató ünnepsége 2020. december 18-án került megtartásra, amelyen a Belügyminisztériumot Zsinka András személyügyi helyettes államtitkár úr, az Igazságügyi Minisztériumot Dr. Hajas Barnabás igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkár úr, az Országos Rendőr-főkapitányságot Dr. Balogh János r. Zsinka András helyettes államtitkár még tavaly novemberben tett utalást a Belügyi Érdekegyeztető Tanács (BÉT) ülésén arra, hogy a területen hamarosan pozitív változás várható. A tűzoltók szerint egyértelmű volt, hogy a béremelésekre céloz Zsinka András helyettes államtitkár tavaly november óta húzogatta a tűzoltók előtt mézesmadzagként a béremelés ígéretét, amire azok nagyon is rászorulnának: egy kezdő vonulós tűzoltó bére bruttó 180 ezer forint, a mentésekben, káreseteknél dolgozók pedig a garantált bérminimum környékén, vagy annál is rosszabbul keresnek delegáltja Zsinka András helyettes államtitkár, Személyügyi Helyettes Államtitkárság Agrárminisztérium: Dr. Nagy István agrárminiszter delegáltja Bagdán Boglárka helyettes államtitkár, Agrárszakképzésért Felelős Helyettes Államtitkársá A megbeszélésen Zsinka András személyügyi helyettes államtitkár felidézte Orbán Viktor miniszterelnök június 10-én tett bejelentését, amely szerint a kormány biztosítja a hivatásos szolgálati jogviszonyban álló állománynak a jövő év elején a háromévente adható hathavi rendvédelmi szolgálati juttatást, az úgynevezett fegyverpénzt, amennyiben a gazdaság.

A 2020. évi World Sleep Day/Alvás Világnapja alkalmából kiválósági elismeréseket ítéltek oda. A magyarországi alváskultúra erősítéséért, az országos alvástréningek sikeres megvalósításáért Zsinka András BM személyügyi helyettes államtitkár Kiválósági díjban részesült Időközben nyilván a Belügyminisztériumban is érzékelték, hogy durva hiba a kétféle mérce, így múlt pénteken Zsinka András helyettes államtitkár már azt írta az MKKSZ elnökének, hogy megvizsgálják, miként lehetne mégis beilleszteni az önkormányzati hivatalnokokat is az oltási menetrend IV. kategóriájába

Kormányzat - Belügyminisztérium - Közigazgatási

 1. BELÜGYMINISZTÉRIUM RENDÉSZETI VEZETŐKIVÁLASZTÁSI, VEZETŐKÉPZÉSI ÉS TOVÁBBKÉPZÉSI FŐOSZTÁLY H-2090 Remeteszőlős, Nagykovácsi út 3., Postacím: 1903 Budapest, Pf. 314. Tel.: +36 (26) 795-900 BM 24-600 Fax.: +36 (26) 795-918 BM 24-58
 2. isztérium: Dr. Pintér Sándor belügy
 3. BÉKÉS MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG Magyarország szolgálatában a biztonságért BM OK
 4. A Fidesz-KDNP 44,87 százalékot szerzett, amely 133 mandátumot, azaz kétharmados többséget eredményezett az új, 199 fős parlamentben. A harmadik Orbán Viktor vezette kormány 2014. június 6-án alakult meg. Számos egykori államtitkár nem kapott helyet az új kormányban, amelyben sok új helyettes államtitkár kezdte meg munkáját

A Belügyminisztérium elkezdte kidolgozni a fegyverpénz

Nagy örömünkre szolgált, hogy az eseményen részt vett Dr. Felkai László közigazgatási államtitkár úr (BM) és Zsinka András személyügyi helyettes államtitkár úr (BM) is. A Köz Szolgálatáért díszoklevelet a ma napon 25 díjazott vette át: Balogh Péterné (Fejér megye, Nemzeti Adó- és Vámhivatal bm latogatok 2013 marcius. Március. 25. 26. 27. 28. 29. 8:00 óra. 9:00 óra. 10:00 óra. 9:00 - Zsinka András (BM Személyügyi Főosztályvezető) 10:00. államtitkár, Magyariné dr. Nagy Edit szabályozási és koordinációs helyettes államtitkár, D. Hegyaljai Mátyás európai uniós és nem­ zetközi helyettes államtitkár, Dukai Miklós önkormányzati helyettes államtitkár, valamint a rendvédelmi és társszervek vezetői. A határozatokat Zsinka András személyügyi helyette A Vidó Attila alelnök által jegyzett beszámoló szerint Zsinka András helyettes államtitkár már tavaly novemberben azt pedzegette a Belügyi Érdekegyeztető Tanács (BÉT) ülésén, hogy hamarosan olyan bejelentést tesz a minisztérium, ami nagyon pozitív változást hoz majd a szférában Jelen vannak: Zsinka András személyügyi helyettes államtitkár, Dobson Tibor ddtbk., Magyar Rendvédelmi Kar (MRK) elnöke, Powell Pál Belügyi Érdekegyeztető tanács (BÉT) munkavállalói . oldal elnök, Dr. Horváth Ádám István BM Személyügyi Főosztály vezetője, Dr. Szeben Andrea, BÉT titkár, RÁÉT koordinátor

Közigazgatás - Belügyminisztériu

Magyarország, a helyettes államtitkárok ország

közigazgatási államtitkár BMTSKF/26/2021. A Belügyminisztérium közigazgatási államtitkára és a Belügyi Tudományos Tanács pályázatot hirdet a Nemzeti Közszolgálati Egyetem PhD hallgatói számára a doktori képzési díj, illetve a doktori fokozatszerzési eljárási díj költségátvállalására a 2021/2022. tanévr Kisfaludy László lett a köznevelésért felelős helyettes államtitkár - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerdán az MTI-vel. A közlemény szerint a korábbi helyettes államtitkár, Maruzsa Zoltán 2019. szeptember 1-jétől államtitkárként irányítja az ágazatot. hirdetés. Az új helyettes államtitkárról. A Magyar Rendészeti Sportszövetség (a továbbiakban MRS) 1994-ben alakult. Fő feladata, a Belügyminisztérium irányítása alá tartozó rendvédelmi szervek (rendőrség, büntetés-végrehajtás, nemzetbiztonsági szakszolgálat, tűzoltóság, katasztrófavédelem, TEK NVSZ, AH stb.) állományának és azok családtagjainak a 28. Zsinka András helyettes államtitkár 2018 novemberében ugyan tett egy célzást arra, hogy béremelés következik a szférában - folyosói pletykákból lehet tudni, hogy három béremelési változaton is dolgoznak a Belügyminisztériumban -, ebből semmi nem lett, tűzoltók a garantált bérminimum környéki összeget vagy. Zsinka András helyettes államtitkár nemrég azt mondta: Uraim, mindenki tartsa magát karban! Én is elmúltam ötven, mégis fel tudok menni a létrára! A festőlétrára biztosan, de próbáljon meg arra felszaladni, ami a szerkocsin van. Vagy a hóna alatt egy gyenge kis ötven kilós menyecskével lefutni a tizedikrő

A szakszervezet által elindított, testületen belüli Nemzeti Konzultáció kapcsán Zsinka András személyügyi helyettes államtitkár már a megnevezést is szóvá téve azt mondta, az tele van csúsztatásokkal, példaként felhozva azt a bizonyos 180 ezres bért, ám - a szakszervezet szerint - érdemi választ nem kaptak Zsinka András személyügyi helyettes államtitkár. Elnök. Bagi István r.ezredes, rendőrségi főtanácsos (igazgató, Miskolci Rendészeti Szakgimnázium) Szakképzési munkacsoport-vezető. Lövei László r.ezredes, rendőrségi főtanácsos (igazgató oktatási helyettese, Miskolci Rendészeti Szakgimnázium) Pályaorientációs.

Tájékoztató BÉT ülésről - Hivatásos Tűzoltók Független

 1. iszter asszony nevében a Koreai Köztársaság magyarországi nagykövete Choe Kyoo sik úr adta át, Dr. Zsinka András helyettes-államtitkár úr társaságában
 2. isztériumot dr. Kontrát Károly parlamenti államtitkár és Zsinka András személyügyi helyettes államtitkár képviselte, Kontrát Károly
 3. isztérium közigazgatási államtitkára és a Belügyi Tudományos Tanács pályázatot hirdet a Nemzeti Közszolgálati Egyetem PhD hallgatói számára a doktori képzési díj, illetve a doktori fokozatszerzési eljárási díj költségátvállalására a 2020/2021. tanévr
 4. Zsinka András emlékeztetett arra, hogy idén júliustól 30 százalékkal emelkedett a rendvédelmi dolgozók illetménye. Az elfogadott életpályamodell nyomán 2019-ig 50 százalék lesz a béremelés mértéke, vagyis évente 5-5 százalékkal bővül a rendvédelmi dolgozók keresete
 5. isztérium személyügyi helyettes államtitkára adta át. Az Igazságügyi Minisztérium képviseletében dr. Hajas Barnabás államtitkár elismerően szólt a nyugállományba vonuló főigazgató szakmai tevékenységéről
 6. Zsinka András helyettes államtitkár megnyitó beszédét követően a projekt végrehajtásában részt vett szakemberek tartottak előadást annak megvalósításáról és megosztották gyakorlati tapasztalataikat a hallgatósággal. Következő lapszámun
 7. isztérium (MB) személyügyi helyettes államtitkára mai, budapesti sajtótájékoztatóján

09:30-10:00MEGNYITÓ - Zsinka András személyügyi helyettes államtitkár, projektvezető; Dr. Dukai Miklós önkormányzati helyettes államtitkár, Belügyminisztérium . 10:00-10:40 A Kormányzati Személyügyi Döntéstámogató Rendszer bevezetésének célja, működésének igazgatási alapjai, jogszabályi keretei - Kovácsné dr. 9:35- 9:40 MEGNYITÓ - Zsinka András, BM Személyügyi Helyettes Államtitkár, a projekt felelős vezetője 9:40- 9:50 A korrupciómegelőzés helye a közszolgálat-fejlesztésben - megnyitó gondolatok - Kovácsné dr. Szekér Enikő bv. ezredes, főosztályvezető, BM Közszolgálat-fejlesztési és Stratégiai Főosztál Zsinka András beszélt arról is, hogy év elején létrejött egy kivételes jogorvoslati fórum, a becsületbíróság, melynek feladata, hogy döntsön: szolgálati viszony megszűnése esetén az érintett méltó-e arra, hogy a hivatásos állományban maradjon

Zsinka András emlékeztetett: augusztus elsejétől 15-30 százalékkal nőtt a rendészeti dolgozók alapilletménye, így jelentősen emelkedett a fizetésük is. A most bevezetett életpályamodell része még a lakhatási támogatás, egy biztosítási szerződés, illetve négyévente 5 százalékkal automatikusan is emelkedik a dolgozók. A tavaly elindult, új rendvédelmi illetményrendszer részeként idén öt százalékkal emelkedik a rendvédelmi dolgozók bére, tehát folytatódik a rendőrök életpályaprogramja - mondta Zsinka András, a Belügyminisztérium (MB) személyügyi helyettes államtitkára Budapesten tartott sajtótájékoztatóján szombaton

közigazgatási államtitkár BMTSZF/ 20-1 /2019. A Belügyminisztérium közigazgatási államtitkára és a Belügyi Tudományos Tanács pályázatot hirdet a Nemzeti Közszolgálati Egyetem PhD hallgatói számára a doktori képzési díj, illetve a doktori fokozatszerzési eljárási díj költségátvállalására a 2019/2020. tanévr Zsinka András, a Belügyminisztérium személyügyi helyettes államtitkára köszöntőjében felidézte, hogy 1995 óta hagyomány, hogy a Világ Igaza magyar kitüntetettjeit hősies, bátor helytállásukért Bátorságért Érdemjelben részesítik A rendezvényen Zsinka András helyettes államtitkár köszönetet mondott a Magyar Rendvédelmi Karnak a tárcával való együttműködésért, amelyet partnerségen alapulónak és konstruktívnak nevezett. Beszédét követően Dobson Tibor, a Magyar Rendvédelmi Kar elnöke adta át az elismeréseket, közöttük - a katasztrófavédelmi.

Rendőrség béremelés

Harmadik Orbán-kormány - Wikipédi

70. születésnapja alkalmából Hazsik Endrénét az UTE kiváló röplabdázóját, korábbi elnökhelyettesét a Belügyminiszter kitüntetésben részesítette. Az elismerést Kontrát Károly a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára és Zsinka András hely ettes államtitkár adta át. Hazsik Endrénét a belügyminisztériumi. Az új rendvédelmi életpálya 2015 nyarán 30 százalékos illetményemeléssel indult, és a tervek szerint 2019-ig minden évben újabb 5 százalékos emelés lesz, így 2019-ben már 50 százalékkal lesznek nagyobbak a testületben a bérek - emlékeztetett a helyettes államtitkár. Tavaly több mint ötvenezren kaptak 30 százalékos illetményemelést, több mint négyezren 25-30. parlamenti államtitkár, a rendvédelmi szervek országos hatáskörú vezetói, képviselói, Zsinka András fóosztályvezetó, Belügyminisztérium, Zagyi Judit órnagy, Országgyúlési Órség Levezetó elnök: Dobson Tibor elnök (elnök) Jegyzókönyvvezetó: Hegymegi Ildikó, elnöki titkárságvezet Az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács 2014. október 22-én tartotta plenáris ülését. A Nemzetgazdasági Minisztériumot Banai Péter Benő államháztartásért felelős államtitkár és Dr. Modori László munkaerőpiacért felelős helyettes államtitkár, a Belügyminisztériumot Bakondi György altábornagy miniszteri biztos és Zsinka András helyettes államtitkár.

Megbecsülés: emelik a rendőrök fizetését - szabolcsihir

Lesz fegyverpénz, de nem mindenkinek - Pesti Hírla

A tavaly elindult, új rendvédelmi illetményrendszer részeként idén öt százalékkal emelkedik a rendvédelmi dolgozók bére, tehát folytatódik a rendőrök életpálya programja - mondta Zsinka András, a Belügyminisztérium (MB) személyügyi helyettes államtitkára Budapesten tartott sajtótájékoztatóján szombaton Ötszázalékos béremelést kapn. A tavaly elindult, új rendvédelmi illetményrendszer részeként idén öt százalékkal emelkedik a rendvédelmi dolgozók bére, tehát folytatódik a rendőrök életpályaprogramja - mondta Zsinka András, a Belügyminisztérium (MB) személyügyi helyettes államtitkára Budapesten tartott sajtótájékoztatóján szombaton Az egyesületben, több tisztséget töltött be. 1961-1979-ig vonulós tűzoltó, majd 1976-2011ig tűzoltó parancsnok Zsinka András helyettes államtitkár tavaly november óta húzogatta a tűzoltók előtt mézesmadzagként a béremelés ígéretét, amire azok nagyon is rászorulnának: egy kezdő vonulós tűzoltó bére bruttó 180.

Belügyi Tudományos Tanác

Az elfogadott életpályamodell szerint 2019-ig 50 százalékos lesz a béremelés mértéke, vagyis évente 5-5 százalékkal bővül a rendvédelmi dolgozók keresete, mondta Zsinka András a Belügyminisztérium személyügyekért felelős helyettes államtitkára

Hírek › BELÜGYMINISZTÉRIUM ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI

 1. BM: megkezdődött a fegyverpénz kifizetésének kidolgozás
 2. Átverte a Belügyminisztérium a tűzoltókat 24
 3. A „fegyverpénzről a Belügyi Érdekegyeztető Tanács ülésé
 4. Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének
 5. Csekély eredménnyel zárult a tűzoltók egyeztetés
 6. BÉT ülésen a Kormány „ajánlata - TMRSZ - Tettrekész
 7. BRDSZ Belügyi, Rendvédelmi és Közszolgálati Dolgozók